Saga opplever et høyt aktivitetsnivå, og i den forbindelse søker vi etter en dyktig medarbeider til vårt Oslo-kontor. Kandidaten må ha en sterk interesse for Corporate Finance/M&A faget, og det vil være en sterk fordel med en god forståelse av dynamikken i M&A prosesser, og de krevende arbeidsoppgaver og utfordringer som inngår i slike prosesser.

Arbeidsoppgaver vil primært være finansiell analyse, verdsettelse, utarbeidelse av prospekter og presentasjonsmateriale. Du vil bistå med salg og markedsføring i forbindelse med innsalg av nye prosjekter, samt regelmessig oppfølging av våre internasjonale partnere i Global M&A, m.m.

Vi ser etter personer med høyere utdanning, gode akademiske resultater, ett til fire års relevant erfaring, solide analytiske egenskaper og evne til å jobbe effektivt, både selvstendig og i team. God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk er en forutsetning.

Vi tilbyr interessante, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, et erfarent og inkluderende arbeidsmiljø, både nasjonalt og internasjonalt. Søknader vil bli evaluert fortløpende.

Kortfattet søknad, CV, karakterutskrifter og evt. spørsmål sendes til våre rådgivere Monika Dypeng (905 02 002 // monika@hermesexecutive.no) eller Jørgen Pran (913 91 203 // jorgen@hermesexecutive.no) i Hermes Executive Search AS. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.